top
top

LVV gecertificeerde opleidingsinstituten

Zaken die wij onder uw aandacht willen brengen

Bezemer Kuiper

Bezemer Kuiper
Bezemer Kuiper

Van Oss & Partners | Training Vertrouwenspersoon.

Wij zijn specialist basisopleiding vertrouwenspersoon. Hier ligt onze jarenlange ervaring, deskundigheid en passie. Wij verzorgen de opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en ook de opleiding vertrouwenspersoon integriteit. Tevens bieden we de combi-opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen čn integriteit. Zowel voor interne als externe vertrouwenspersonen.

Onderscheidende kwaliteiten:

- Bevlogen, persoonlijk, deskundig, praktijkgericht, humor, diepgang
- Kleine groep: maximaal persoonlijk leerrendement
- Samenwerking met gerenommeerd jurist
- Materiedeskundige acteur
- Consultatie na de training

Wij bieden 15 nascholingen om het vakmanschap van vertrouwenspersoon op te frissen en te verdiepen. 6 nascholingen zijn inmiddels geaccrediteerd. Intervisie zit ook in ons pakket. We behoren tot de eerste 3 bureaus aan wie het LVV keurmerkcertificaat is uitgereikt.

U wordt gedegen toegerust met kennis en vaardigheden.

Opleiding Vertrouwenspersoon
Van Oss Training Vertrouwenspersoon

PPSI

PPSI ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Vertrouwenspersonen spelen hier een belangrijke rol in.
Bent u contact- en of vertrouwenspersoon in het onderwijs dan kan PPSI u scholen met de 4-daagse training: 'Een stevige basis'.
De training heeft een intensief karakter waarbij informatieve onderdelen worden afgewisseld met het oefenen van praktijksituaties. Na afloop van de training beschikken deelnemers over gedegen kennis en vaardigheden om klagers binnen de school professioneel op te vangen en te begeleiden in het vervolgtraject.

PPSI
PPSI

Tinguely Academy

Tinguely Academy laat mensen uitblinken in hun professionele rol.

We bieden de gecertificeerde opleiding tot Vertrouwenspersoon en diverse nascholingsprogramma's. Naast een aanbod voor vertrouwenspersonen hebben we ook een aanbod voor zowel medewerkers als leidinggevenden rondom het thema ongewenste omgangsvormen.

Onze kracht:

 • Oplossinggerichte trainerskwaliteiten.
 • Trainers die in oplossingsgerichte en neuroscience technieken zijn opgeleid om in het leerproces maximale resultaten te bereiken.
 • Trainers met praktijkervaring leggen de link met de praktijk van alle dag.
 • Kleine groepen.
 • Tinguely Academy
  Tinguely Academy

  Vendl

  Vendl is en jonge speler in het werkveld van ongewenste omgangsvormen. Waar persoonlijke betrokkenheid en communicatie met een kwinkslag hoog in het vaandel staan. Wij doen dit op een frisse, onorthodoxe manier: met gezond verstand, een heldere blik en een flinke dosis uitdaging. Het resultaat van onze interventies is concreet, de adviezen zijn helder.

  U kunt bij Vendl terecht voor een basisopleiding, vervolgopleidingen en nascholingen voor vertrouwenspersonen. Deze worden gegeven door ervaren psychologen, ervaringsdeskundigen en juridische experts vertouwd met de casusïstiek over ongewenste omgangsvormen.

  Vendl
  www.vendl.nl

  Centrum Vertrouwenspersonen Plus

  Centrum Vertrouwenspersonen Plus haalt het beste in professionals naar boven. We houden van ons vak en vinden het van groot belang dat elke organisatie kan beschikken over een goed opgeleide vertrouwenspersoon. Onze opleiding tot vertrouwenspersoon kenmerkt zich door veel expertise, enthousiasme en humor. We zijn specialisten in opleiden, coachen en mediation en staan als externe vertrouwenspersoon dagelijks met beide benen in de praktijk. Dit vormt de basis en tevens de kracht van onze opleiding.

  Onze plussen:
  + kleine groepen,
  + begeleiding door twee trainers, waardoor veel persoonlijke aandacht,
  + mogelijkheid tot differentiatie voor organisaties die werken met minderjarigen,
  + actueel, duidelijk, praktisch en met veel humor,
  + inspirerende locaties

  Naast onze opleiding verzorgen wij ook een ruim nascholingsaanbod. Hierbij maken we gebruik van specialisten op diverse gebieden en bieden we de mogelijkheid tot collegiale consultatie en intervisie. Kijk voor referenties van deelnemers aan onze opleiding op onze website. Laat u inspireren door de ervaring van anderen.

  Centrum Vertrouwenspersonen Plus
  www.cvp-plus.nl

   

   


  Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen
  Secretariaat

   © Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen

  Keurmerk voor opleidingsinsituten

  Certificering vertrouwenspersonen

  Opleidingsinstituten met keurmerk

  Keurmerk werkgroep

  Procedure accreditatie bij- en nascholing

  Geaccrediteerde cursussen bij- en nascholing

  Intervisie documenten bij-en-nascholing

   

   

  Evenementen

  09 02 201509-02-2015 13:00
  Themabijeenkomst Juridische Aspecten