1. Home
  2. Agenda
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Gratis webinar Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Datum | 12 03 2018
Tijd | 15 00
Locatie | Online

Wat houdt de AVG in?
Per 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie. De AVG betekent een flinke verzwaring van de regels waaraan organisaties - van commerciële bedrijven tot voetbalverenigingen, dus ook jij moet voldoen in het kader van de bescherming van persoonsgegevens. Conform de AVG-wetgeving werken betekent niet alleen een aanscherping van de wijze waarop moet worden omgegaan met persoonsgegevens. Het is ook belangrijk aantoonbaar te maken dat je er alles aan gedaan hebt om een overtreding van de wet te voorkomen.

Meld je snel aan en stel je vraag!
Om het webinar overzichtelijk te houden, is er een maximum gesteld aan het aantal leden dat het webinar live kan volgen. Meld je daarom snel aan via deze link! Je maakt eerst een registratieaccount aan. Vervolgens kun je je aanmelden en ontvang je een deelnamebevestiging.

Heb je een vraag over de AVG voor de advocaten? Bij je online aanmelding kun je jouw vraag over de AVG direct doorgeven. Natascha en Anneloes beantwoorden je vraag tijdens het webinar of verwijzen je naar de juiste informatiebron(nen).

Webinar vol of gemist?
Is het maximum aantal deelnemers bereikt en kun je je niet meer aanmelden? Of komt 12 maart je niet uit? Geen nood! Je kunt het webinar naderhand terugkijken via de website van de LVV.

Aanvullend: handige checklist
Los van het webinar ontvang je binnenkort per e-mail een handige, juridisch getoetste, checklist over de AVG, een model verwerkersovereenkomst, een model privacyverklaring en een sjabloon register van verwerkingsactiviteiten.

De LVVen MOS gaan ervan uit dat je hiermee voldoende handvatten hebt om ook jouw onderneming voor 25 mei 2018 AVG-proof te maken.

Kosten
Gratis voor leden van de LVV.

 


Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn