1. Home
  2. Agenda
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

LVV congres: #MeToo en hoe nu verder?!

Datum | 30 11 2018
Tijd | 09 00
Locatie | Hart van Holland, Nijkerk


Vrijdag 30 november 2018 | Hart van Holland Nijkerk

Eind 2017 hield de discussie over #MeToo de gemoederen aardig bezig. Moeten we het daar als LVV nu wéér over gaan hebben? Het lijkt er toch op dat het in de praktijk niets heeft opgeleverd?

Als LVV zijn we echter een andere mening toegedaan. Er is wel degelijk iets gebeurd! En, er is nog veel te doen om er voor te zorgen dat iedereen ongewenste omgangsvormen erkent, herkent, zich bewust is van de effecten van ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen en de rol van de vertrouwenspersonen daarin. Reden genoeg voor de LVV om dit jaar een congres te organiseren met het thema #MeToo, en hoe nu verder?!

Sponsoring
Zowel leden die een eigen bedrijf hebben, als leden die werken bij een bedrijf dat vertrouwenspersonen als doelgroep heeft, bieden we een unieke kans om zich tijdens dit congres te profileren. Sponsoring, de informatiemarkt of zelf het geven van een workshop behoort tot de mogelijkheden.

Hercertificering
Het bijwonen van dit congres levert u 4 uur BNS op in het kader van de hercertificering.

Regelmatig ontvangen wij nieuwe informatie over het programma en sprekers. Houd daarom de congres website (www.lvvcongres.nl) in de gaten.

Aanmelden
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op het LVV congres #MeToo en hoe nu verder?! Je kunt je al inschrijven. Vroegboekers krijgen €10,- korting op de deelnamekosten.

Early bird tarieven (geldig tot 1 oktober 2018)
Voor LVV-leden: € 185,- exclusief btw
Voor niet-leden: € 245,- exclusief btw
 
Tarieven (vanaf 2 oktober 2018)
Voor LVV-leden: € 195,- exclusief btw
Voor niet-leden: € 255,- exclusief btw


KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

 

Meer informatie

MOS Events, contactpersoon Ester van der Wal
Telefoon 033-2473407 of e-mail info@mosevents.nl.


Aanmelden
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn