GEANNUEERD LVV Jaarcongres - Pesten op het werk (live deelname) (VP-0102) Alleen online

Datum | 19 11 2020
Tijd | 13 00
Locatie | Kinepolis - Utrecht
Hercertificering | 4 uur BNS

Hybride evenement
In verband met Covid-19 heeft LVV het congres dit jaar in een ander jasje gestoken en wordt het een zogeheten ‘Hybride evenement’. Hoe dat werkt? We gaan een middag benchwatchen met een bekende host, een side kick en met gasten en inhoudelijke gesprekken over het thema “Pesten op het werk”. Dat doen we op locatie in Kinepolis in Utrecht, waar een 60 deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn. Daarnaast zenden we het LVV Jaarcongres live uit voor degenen die liever thuis op gepaste afstand deelnemen.

Pesten op het werk
Niet minder dan een half miljoen mensen in Nederland hebben last van pesten op de werkvloer. Van ogenschijnlijk onschuldige plagerijen tot stelselmatige intimidatie en vernedering. Pesten op het werk verhoogt de kans op stress, psychische problemen, depressies en zelfs langdurige uitval. Toch ligt er nog een groot taboe op pesten op de werkvloer. Bedrijven vinden het moeilijk om onder ogen te zien dat hun professionele medewerkers elkaar zouden kunnen pesten. Vertrouwenspersonen kunnen een belangrijke rol spelen in het doorbreken van dit taboe.

Het programma (13.00 uur tot 16.00 uur)
Achter de schermen werken we nog aan de finesses, maar we kunnen wel verklappen dat het een interessante middag wordt. Een tipje van de sluier: Dirk Zeelenberg is onze host. Klik hier voor zijn persoonlijke uitnodiging! Hij ontvangt een aantal bijzondere gasten, zoals genderfilosoof Eelste Abels, die ons leert hoe je ruimte schept om jezelf te kunnen zijn in een inclusieve maatschappij. En ervaringsdeskundige Aswintha Vermeulen, die haar ervaringen met ons deelt en een prachtig lied hierover voor ons zingt. De middag biedt ook ruimte voor discussie en interactie, zowel op locatie als online. Kortom, een middag die u als vertrouwenspersoon niet mag missen!

Tarieven online deelname
Voor LVV-leden: € 95,- (excl. 21% BTW)
Voor niet-leden: € 115,- (excl. 21% BTW)

VOL!! Tarief live deelname VOL!!
Voor LVV-leden: € 125,- (excl. 21% BTW)

Aanmelden 
Het maximaal aantal deelnemers voor live deelname is bereikt. U kunt zich alleen nog voor de online versie aanmelden. Klik hier om uw online deelname aan te melden.

Online deelname is voor zowel LVV leden als niet leden beschikbaar. 

Hou de congreswebsite in de gaten voor meer informatie.

ONLINE AANMELDEN NOG STEEDS MOGELIJK!

 

 

Terug naar het overzicht
Zoek een extern vertrouwens­persoon
Social media
  1. @LVV Op 5 oktober is het Diversity Day! Staat diversiteit bij uw bedrijf hoog in het vaandel? Of kan het juist nog wel e… https://t.co/328DFpxXRo
  2. @LVV Op 21 april gaat LVV voorzitter Inge te Brake in gesprek met Alie Kuiper over een ILO Verdrag over de aanpak van ge… https://t.co/MqOr54AlUw
  3. @LVV NIEUW IN ONZE ACADEMIE: Webinar Van ongewenst gedrag naar vertrouwen op de werkvloer. Heeft u deze live uitzendin… https://t.co/1sQ3u14JHJ
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie