LVV Jaarcongres - De vertrouwenspersoon: van rol naar professional

Datum | 18 11 2021
Tijd | 10 00
Locatie | Kinepolis Jaarbeurs - Utrecht
Hercertificering | 4 uur Extra activiteit

We nodigen u van harte uit in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht, om samen met ons te genieten van een divers en interessant programma met als thema “de Vertrouwenspersoon: van rol naar Professional!”.  De titel komt voort uit de behoefte om de leden van onze vereniging te ondersteunen om vanuit een rol als vertrouwenspersoon te groeien naar een professionele vertrouwenspersoon. Want hoewel veel organisaties de vertrouwenspersoon nog zien als een rol die iemand er 'even' bij doet, zijn wij als LVV dat stadium al lang gepasseerd. Immers vertrouwenspersoon zijn doe je er niet even bij, het is een serieuze functie die het nodige vraagt van u.

Deelname aan het LVV Jaarcongres is gratis en alleen mogelijk voor LVV-leden en gasten. Mocht u nog geen lid zijn en wél graag bij het LVV Jaarcongres aanwezig willen zijn, dan kunt u zich aanmelden voor het LVV-lidmaatschap lid via het aanmeldformulier lidmaatschap. Nadat uw lidmaatschap is geactiveerd kunt u zich aanmelden voor het LVV Jaarcongres.

Annuleren/No-show
Wanneer u zich heeft ingeschreven voor het LVV Jaarcongres rekenen wij op uw komst.

Bent u 18 november onverhoopt verhinderd, dan kunt u tot en met maandag 1 november 2021 kosteloos annuleren door een e-mail te sturen.
Meldt u zich af na maandag 1 november of bent u 18 november afwezig zonder enige berichtgeving, dan zullen wij het no-show tarief in rekening brengen. 

Aanmelden
Wanneer u ingelogd bent kunt u zich met onderstaande button aanmelden. Let op: wanneer u op de button klikt bent u direct aangemeld.

Voor meer informatie over de inhoud van het congres kunt u terecht op onze congreswebsite: www.lvvcongres.nl

Terug naar het overzicht
Zoek een extern vertrouwens­persoon
Social media
  1. @LVV Lees hier de LVV nieuwsbrief van september met het laatste verenigingsnieuws, opinie, events en nog veel meer.… https://t.co/FDAhEREnFe
  2. @LVV Op 5 oktober is het Diversity Day! Staat diversiteit bij uw bedrijf hoog in het vaandel? Of kan het juist nog wel e… https://t.co/328DFpxXRo
  3. @LVV Op 21 april gaat LVV voorzitter Inge te Brake in gesprek met Alie Kuiper over een ILO Verdrag over de aanpak van ge… https://t.co/MqOr54AlUw
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie