1. Home
  2. Agenda
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

LVV Jaarcongres - Pesten op het werk (live deelname) (VP-0102)

Datum | 19 11 2020
Tijd | 13 00
Locatie | Kinepolis - Utrecht
Hercertificering | 4 uur BNS

Hybride evenement
In verband met Covid-19 heeft LVV het congres dit jaar in een ander jasje gestoken en wordt het een zogeheten ‘Hybride evenement’. Hoe dat werkt? We gaan een middag benchwatchen met een bekende host, een side kick en met gasten en inhoudelijke gesprekken over het thema “Pesten op het werk”. Dat doen we op locatie in Kinepolis in Utrecht, waar een 60 deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn. Daarnaast zenden we het LVV Jaarcongres live uit voor degenen die liever thuis op gepaste afstand deelnemen.

Pesten op het werk
Niet minder dan een half miljoen mensen in Nederland hebben last van pesten op de werkvloer. Van ogenschijnlijk onschuldige plagerijen tot stelselmatige intimidatie en vernedering. Pesten op het werk verhoogt de kans op stress, psychische problemen, depressies en zelfs langdurige uitval. Toch ligt er nog een groot taboe op pesten op de werkvloer. Bedrijven vinden het moeilijk om onder ogen te zien dat hun professionele medewerkers elkaar zouden kunnen pesten. Vertrouwenspersonen kunnen een belangrijke rol spelen in het doorbreken van dit taboe.

Het programma (13.00 uur tot 16.00 uur)
Achter de schermen werken we nog aan de finesses, maar we kunnen wel verklappen dat het een interessante middag wordt. Een tipje van de sluier: Dirk Zeelenberg is onze host. Klik hier voor zijn persoonlijke uitnodiging! Hij ontvangt een aantal bijzondere gasten, zoals genderfilosoof Eelste Abels, die ons leert hoe je ruimte schept om jezelf te kunnen zijn in een inclusieve maatschappij. En ervaringsdeskundige Aswintha Vermeulen, die haar ervaringen met ons deelt en een prachtig lied hierover voor ons zingt. De middag biedt ook ruimte voor discussie en interactie, zowel op locatie als online. Kortom, een middag die u als vertrouwenspersoon niet mag missen!

Tarieven online deelname
Voor LVV-leden: € 95,- (excl. 21% BTW)
Voor niet-leden: € 115,- (excl. 21% BTW)

Tarief live deelname
Voor LVV-leden: € 125,- (excl. 21% BTW)

Aanmelden 
Live deelname is alleen beschikbaar voor LVV leden. Er zijn maximaal 60 tickets beschikbaar. Klik op onderstaande aanmeldbutton om u direct aan te melden voor live deelname.
LET OP: wanneer u op de aanmeldbutton klikt bent u direct aangemeld voor het live bijwonen van het LVV Jaarcongres. 

Online deelname is voor zowel LVV leden als niet leden beschikbaar. Ga naar de congreswebsite om u aan te melden voor online deelname.

Hou de congreswebsite in de gaten voor meer informatie.


Aanmelden
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn