Logo

Over LVV Jaarcongres - De vertrouwenspersoon: van rol naar Professional - deel 2!

LVV Jaarcongres - De vertrouwenspersoon: van rol naar Professional - deel 2!

Banner LVV

LVV Jaarcongres 2022 groot succes

Onder grote belangstelling vond dinsdag 21 juni het LVV Jaarcongres plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Dat we volgeboekt waren wisten we al een tijdje, maar hoe mooi was het om ook daadwerkelijk een volle zaal te mogen aanschouwen. Daar zijn we best trots op!

Het congres werd geopend door dagvoorzitter Renze Klamer en LVV-voorzitter Inge te Brake. Renze werkt graag op het kruisvlak van inhoud en entertainment en dat heeft hij gedurende de dag zeker waargemaakt. Tijdens de opening werd het 2000e LVV-lid Pauline Aanhane Jager in het zonnetje gezet. Ze werd door Inge van harte welkom geheten bij de LVV en ontving een mooie bos bloemen.

Daarna kregen achtereenvolgens keynote sprekers Laura Menenti*, Mirjam Decoz en Joriene Beks het podium. Zij wisten de deelnemers met hun presentaties te inspireren, te boeien, en aan het denken te zetten. En vervolgens konden de deelnemers zelf aan de slag in twee workshoprondes met een divers aanbod naar keuze.

Wat Inge te Brake al eerder beloofde maakte het bestuur tijdens het congres waar. Een feestelijk glas bubbels werd geheven op het winnen van de Compliance Award 2021 door de LVV. 

Sneldichter Dominique Engers vatte de dag al dichtend onder muzikale begeleiding op een bijzondere wijze samen. Herkent u de dag hierin? Naar het gedicht.

Onder het genot van een hapje en een drankje kregen de deelnemers de gelegenheid om nog even lekker na te praten. De borrel werd opgesierd door sfeervolle livemuziek van een combo.

We kijken terug op een hele mooie dag en bedanken alle sprekers, deelnemers en iedereen die heeft bijgedragen aan de organisatie van het congres voor hun inzet en enthousiasme.

Bekijk hier de foto-impressie van het LVV Jaarcongres 2022. 

*Laura Menenti verzorgde de presentatie van Mariëtte Hamer, die helaas verhinderd was.


Wij zijn dankbaar met de bijdragen van onze sponsors aan het LVV-congres 2022! 

logo_livp_slogan_rgb

Logo Bezemer

Prijzen

Ticket Prijs
LVV leden Gratis

Aanmelden
Deelname aan het LVV-Jaarcongres is gratis en alleen mogelijk voor LVV-leden. 

Mocht u nog geen lid zijn en wilt u wél graag bij het LVV-Jaarcongres aanwezig zijn? Meld u zich dan eerst aan als lid via de LVV website.
Nadat uw lidmaatschap is bevestigd kunt u zich aanmelden voor het congres. 

Klik hier voor het aanmeldformulier van het LVV lidmaatschap.

Annuleren/No-show
Wanneer u zich heeft ingeschreven voor het LVV-Jaarcongres rekenen wij op uw komst.
Bent u 21 juni onverhoopt verhinderd, dan kunt u tot en met 7 juni 2022 kosteloos annuleren door een e-mail te sturen.
Meldt u zich af na 7 juni 2022 of bent u 21 juni afwezig zonder enige berichtgeving, dan zullen wij het no-show tarief van € 75,- excl. BTW in rekening brengen.

Hercertificering
Omdat het congres gratis wordt aangeboden, kunnen geen BNS-uren worden toegekend. Wanneer u het hele congres aanwezig bent, ontvangt u ten behoeve van uw hercertificering 4 uur extra activiteit.

Alles wat wordt aangeboden door sponsoren tijdens het congres valt niet onder verantwoordelijkheid van de LVV.

Deel met anderen

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie