Aanvraag accreditatie Basisopleiding of BNS

Vul hieronder de gegevens in om beoordeling van uw basisopleiding of BNS (Bij- en Nascholing) aan te vragen.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u per e-mail een factuur voor de kosten. 

Tarieven 2020, eenmalig (excl. 21% btw)
Basisopleiding: € 2.110,= 
BNS: € 350,= 

Geldigheid accreditatie
De accreditatieperiode van de basisopleiding is 4 jaar (tot 31-12-2018 was dit 3 jaar)
De accreditatieperiode van de BNS is 3 jaar (tot 31-12-2018 was dit 2 jaar)
De gewijzigde accreditatieperiode gaat in voor aanvragen die zijn ingediend na 1 januari 2019.

Na verwerking van de ontvangst van uw betaling zal uw aanvraag doorgestuurd worden naar Kiwa. Zij zullen contact met u opnemen voor de afhandeling van uw aanvraag. 

De uitslag van de beoordeling ontvangt u van LVV. Bij positieve beoordeling ontvangt u ook een certificaat.
Voor de basisopleiding geldt een termijn van 16 weken tot accreditatie en voor de Bij- en Nascholing is de termijn 6 weken.

Uw geaccrediteerde opleidingen worden vermeld op de website van Kiwa en op de LVV-website wordt uw organisatie met logo vermeld.

Voor alle duidelijkheid wijzen wij u erop dat de door u betaalde kosten worden gebruikt voor het administratief afhandelen en beoordelen van uw aanvraag. Dit betekent dat als uw aanvraag wordt afgewezen er geen restitutie van dat bedrag zal plaatsvinden. Wij raden u dan ook aan om vooraf goed te kijken naar de criteria die worden gehanteerd voor de beoordeling van het toe te kennen aantal punten. (zie hiervoor de informatie voor aanbieders/opleidingsinstituten)

Let op: de gegevens die u invult in het formulier worden bij positief besluit overgenomen op het certificaat. Zorg er dus voor dat u hier de juiste (volledige) gegevens invult.

Zoek een extern vertrouwens­persoon
Social media
  1. @LVV Lees hier de LVV nieuwsbrief van september met het laatste verenigingsnieuws, opinie, events en nog veel meer.… https://t.co/FDAhEREnFe
  2. @LVV Op 5 oktober is het Diversity Day! Staat diversiteit bij uw bedrijf hoog in het vaandel? Of kan het juist nog wel e… https://t.co/328DFpxXRo
  3. @LVV Op 21 april gaat LVV voorzitter Inge te Brake in gesprek met Alie Kuiper over een ILO Verdrag over de aanpak van ge… https://t.co/MqOr54AlUw
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie