1. Home
  2. De LVV
  3. Organisatie
  4. Jaap Waverijn
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Jaap Waverijn

Jaap Waverijn is geboren in 1955. Hij is in 1975 afgestudeerd aan de Hogeschool Driebergen. Vanaf 1981 tot 2010 is hij als Manager bij een internationaal farmaceutisch onderneming werkzaam geweest. Daarnaast is hij als arbo- adviseur en cliëntvertrouwenspersoon werkzaam geweest bij een grootstedelijk thuiszorgorganisatie met +/- 13000 cliënten. 

De heer Waverijn is sinds 2011 werkzaam op het terrein van ongewenste omgangsvormen, integriteit alsmede arbeidsomstandigheden. Hij is partime werkzaam als vertrouwenspersoon bij een opleidingsinstituut. 

Hij heeft veel ervaring in het onderzoeken van klachten van patiënten/cliënten met betrekking tot organisaties. Tevens beschikt de heer Waverijn over een groot netwerk en heeft hij veel bestuurlijke ervaring. Zo is hij één van de oprichters van de beroepsvereniging arbo adviseurs (BvAA) waar hij ruim 10 jaar penningmeester is geweest. 

Sinds juni 2015 interim bestuurder bij de LVV en formeel sinds 11 december 2015 penningmeester van de LVV tevens belast met de portefeuille certificering. 

Overige werkzaamheden: 

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

LVV Tweets

  1. @LVV Bij de vertrouwenspersoon: ‘Twee keer kwam iemand bij me met een zware zedenzaak’ >>https://t.co/iPcGpb2WJO
  2. @LVV #metoo: Dit moet je als werkgever doen tegen seksuele intimidatie > @NUnl > https://t.co/UuZR72aDzU
  3. @LVV Vertrouwenspersoon onderdeel van beleid tegen pesten> https://t.co/neHWYcnj5V