1. Home
  2. De LVV
  3. Organisatie
  4. Leo ten Brink
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Leo ten Brink

Leo ten Brink is geboren in 1950. Hij is in 1976 afgestudeerd aan de UvA (Faculteit Rechtsgeleerdheid). Sedert 1993 is hij als zelfstandig rechtskundig adviseur werkzaam bij Rechtskundig Adviesbureau Ten Brink te Almere. Dit Bureau is vooral gespecialiseerd in vraagstukken van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en bestuursrecht.

Daarvoor was de heer Ten Brink werkzaam bij o.a. de gemeente Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam en de Centrale Raad van Beroep.

De heer Ten Brink is reeds vele jaren werkzaam op het terrein van ongewenste omgangsvormen. Hij heeft jarenlang trainingen/cursussen voor vertrouwens­personen verzorgd voor het Bureau Bezemer & Kuiper en geeft thans nog af en toe trainingen op verzoek van Van Oss & partners, waar het de combicursus vp oo en vp i betreft.  

Hij heeft veel ervaring in het onderzoeken van klachten ter zake ongewenste omgangvormen als extern voorzitter van klachtencommissies bij diverse organisaties (zowel bij de overheid als het bedrijfsleven) en treedt voorts op als adviseur of als raadsman/gemachtigde in juridische procedures ter zake.

Sinds kort is hij ook vertrouwenspersoon integriteit en leidt hij onderzoeken inzake integriteitskwesties.  

Overige werkzaamheden:

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht