1. Home
  2. De LVV
  3. Organisatie
  4. Nellie van der Made
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Als nieuwkomer in het bestuur stel ik mij graag voor.

Ik ben jarenlang werkzaam vanuit diverse functies op verschillende plekken daar waar ‘gedoe’ is, te weten: als extern vertrouwenspersoon, mediator in familiezaken, arbeidsconflicten en bij de overheid, eveneens als klachtenfunctionaris in de zorg en sinds kort binnen de Ombudscommissie in de gemeente waar ik woonachtig ben.

Voor mij is het belangrijk om een onacceptabele beginsituatie om te kunnen buigen naar een (meer) c.q. gewenste eindsituatie. Mijn rol daarin is steeds anders. Mensen zijn belangrijk voor mij én ik houd van de dialoog, wat maakt dat ik graag in gesprek ben of raak met allen die het werk van  vertrouwenspersonen en/-of als vertrouwenspersoon werken, een warm hart toedragen.

Mijn rol, als secretaris, binnen het bestuur van de LVV met de portefeuille ‘diversiteit’ is enerzijds nieuw en anderzijds ook bekend. Ik zie uit naar ontmoetingen en ideeën, van waaruit realistische plannen én acties kunnen worden gegenereerd, want alleen samen zijn er resultaten te boeken. Iedereen vertegenwoordigt op een of andere wijze het begrip diversiteit. Laten we die ervaring gebruiken als verbinding. 

Ik maak geen onderscheid en daarmee mogelijk wel het verschil !

P.H.C. (Nellie) van der Made MDR

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Wilt u maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?
Meld u dan hieronder aan.

* verplicht

LVV Tweets

  1. @LVV Hoe integer zijn we op het werk?. https://t.co/AiT0pw8SK5 #FD #Arbeidsmarkt
  2. @LVV Praktische informatie voor werkgevers over het opstellen van een gedragscode: Handreiking gedragscode (on)gewenste… https://t.co/B5ETsyknY3
  3. @LVV De crisis vraag om verscherpte aandacht voor integriteit. https://t.co/J14ma9j2k2 #FD #Arbeidsmarkt