Logo

Save the date: LVV Jaarcongres - 1 juni 2023

Save the date: LVV Jaarcongres - 1 juni 2023

23 januari 2023

Header website – 5

Op donderdag 1 juni 2023 organiseren wij ons jaarlijkse LVV-congres. Dit keer met als thema: 'Integriteit - Doen wat je zegt. Zeggen wat je doet'. Tijdens dit congres besteden wij aandacht aan integriteit in relatie tot de veranderende wereld om ons heen. We delen praktijkervaringen en reiken u handvatten aan die u kunt toepassen in uw dagelijks werk.

Programma

Het thema 'Integriteit' wordt dit congres onder leiding van dagvoorzitter Antoin Peeters verder uitgediept. Naast een plenair programma met een aantal verdiepende presentaties van inspirerende keynotes zijn er diverse leerzame inspiratiesessies/workshops. Uiteraard sluiten we ook dit congres weer op een ludieke wijze af. Kortom, het wordt een mooie en leerzame dag waar u bij wilt zijn! 

Meer inhoudelijke informatie over het programma en de sprekers volgt op korte termijn. Schrijf de datum 1 juni 2023 alvast in uw agenda en meldt u aan!

Kosten en aanmelden

Dit jaar is het congres toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Voor deze laatste groep hebben we 100 plaatsen gereserveerd. In totaal kunnen we 450 mensen ontvangen en hierbij geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De kosten voor deelname aan dit congres bedragen €195,- voor leden van de LVV. Niet-leden betalen €390,-. Als u het hele congres bijwoont, ontvangt u 4 uur BNS ten behoeve van uw hercertificering. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u samen met ons dit congres beleven? Aanmelden kan nu!

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie