Logo

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

22 januari 2024

Jaap Waverijn heeft per 31 december 2023 zijn taken als penningmeester van de LVV vanwege gezondheidsredenen neergelegd. Binnen het bestuur heeft een wisseling van de aandachtsgebieden plaatsgevonden. Ronald Baars heeft de taken als penningmeester van Jaap overgenomen. Ronald blijft bestuurslid certificering en accreditatie. Angela van Buuren-Evers neemt de functie van secretaris over van Ronald.


Door het vertrek van Jaap en het naderende vertrek van Gerda Arends dit komend najaar, wordt de procedure opgestart om twee nieuwe bestuursleden te zoeken. Hiervoor zal een selectiecommissie worden geformeerd bestaande uit twee bestuursleden en een afvaardiging van de ledenraad.

Bent u geïnteresseerd in een bestuursfunctie? Dan nodigen wij u uit te reageren.

Klik hier voor de beide vacatures:
- Algemeen bestuurslid LVV
- Profiel bestuurslid LVV, portefeuille bijzondere groepen (zorg, onderwijs en sport) 

We want you 2.jpg