Themabijeenkomst Facilitator Intervisie (VP-0066)

Datum | 03 12 2020
Tijd | 13 00
Locatie | Leiden
Hercertificering | 3 uur BNS

De ervaring leert dat de kwaliteit van intervisie in hoge mate afhankelijk is van de kwaliteit van de facilitator. De facilitator begeleidt het proces van de casusinbrenger om tot inzicht te komen met behulp van een intervisiemethode.

De workshop heeft tot doel de rol van facilitator van intervisie voor vertrouwenspersonen te professionaliseren. Tijdens de workshop wordt ingegaan op het proces van intervisie en de rol van de facilitator hierbij. Onderwerpen zijn: voorwaarden voor intervisie,  interveniëren in het proces van intervisie, het toepassen van intervisiemethoden, valkuilen voor facilitators, de juiste vragen. De rol van facilitator zal gedurende de gehele middag worden geoefend. Een actieve workshop dus!

Aan het einde formuleren de deelnemers een huiswerkopdracht en gaan deze uitvoeren in hun eigen intervisiegroep om de opgedane inzichten toe te passen.

Beoogd resultaat: de deelnemers hebben een ontwikkelslag gemaakt in de rol van facilitator en brengen het geleerde in de praktijk.

Let op!: voorafgaand aan de workshop wordt enig huiswerk opgegeven.

Locatie: 
Leiden

Trainer:
Maaike Mentink

Kosten:
€ 195,- excl. BTW (inclusief koffie, thee en de intervisiegids)

Annuleren:
Bij annulering binnen 2 weken voor start bijeenkomst zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag aan u te berekenen.  

Dit evenement is volgeboekt
Terug naar het overzicht
Zoek een extern vertrouwens­persoon
Social media
  1. @LVV Aswintha Vermeulen schreef het nummer ‘Mama, waarom heb je mij niet wit gemaakt?’ Tijdens LVV TV ‘Pesten op het we… https://t.co/oCVcm5waYB
  2. @LVV Wat is moed? En hoe ontwikkel je dat? Tijdens LVV TV, het alternatieve LVV jaarcongres, vraagt host Dirk Zeelenber… https://t.co/SftiBb1Pkm
  3. @LVV Meldt u nu aan voor het online LVV Jaarcongres ‘Pesten op het werk’ op 19 november. Wist u dat niet minder dan een… https://t.co/8F0qR3azvp
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie