Logo

Geassocieerd Partner

Geassocieerd Partner LVV

Logo LVV Geassocieerd Partner 2020

Bij diverse organisaties leeft de behoefte dat men zich wil associëren met de LVV. Zij willen dit doen door het tonen van een LVV-logo. Het geeft de samenleving een beeld dat de organisatie zich er bewust van is dat vertrouwenspersonen belangrijk zijn voor deze organisatie en dat hun organisatie werkt met LVV (gecertificeerde) vertrouwenspersonen. 

Geassocieerd Partner LVV is een mogelijkheid voor organisaties om zich aan te sluiten bij LVV. Geassocieerde Partners zijn rechtspersonen, die naar oordeel van het bestuur, voldoende binding met de  vertrouwenspersoon in het uitoefenen van haar vak om hier een positieve bijdrage aan te willen leveren.

Het bestuur controleert aanvragen op deze criteria en de bewaakt (daarmee) de balans tussen leden en geassocieerde partners. Het bestuur behoudt zich het recht voor organisaties een geassocieerd partnerschap te weigeren.


Rechten en plichten van geassocieerd partners

  • Het recht om het logo “Geassocieerd Partner LVV” te mogen gebruiken op uitingen van de organisatie die zich hiervoor lenen;
  • Het recht om tegen ledentarief congres en bijeenkomsten of andere ledenvoordelen van de LVV te mogen nuttigen (met een maximum van 5 personen);
  • De organisatie verplicht zich met LVV-gecertificeerde vertrouwenspersonen te werken;
  • Korting op het tarief Geassocieerd Partner LVV voor bureaus met een door LVV geaccrediteerde opleiding.


Tarieven in 2023 (excl. 21% btw)
€ 143,=  Voor opleidingsbureaus, die een LVV accreditatie hebben ontvangen voor 1 of meer opleidingen
€ 715,=  Voor overige organisaties

Om een geassocieerd partnerschap aan te vragen kunt u het aanvraagformulier invullen.
 

Geassocieerd partners

Logo Bezemer en Schubad

Fijbes_logo_v3

logo Blue Feniks

 

          

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie