Logo

Geassocieerd Partner

Geassocieerd Partner LVV

Logo LVV Geassocieerd Partner 2020

Bij diverse organisaties leeft de behoefte dat men zich wil associëren met de LVV. Zij willen dit doen door het tonen van een LVV-logo. Het geeft de samenleving een beeld dat ook deze organisatie zich er bewust van is dat vertrouwenspersonen belangrijk zijn voor deze organisatie en dat hun organisatie werkt met LVV-registervertrouwenspersonen. 

Geassocieerd Partner LVV is een mogelijkheid voor grotere organisaties om zich aan te sluiten bij LVV. Geassocieerde Partners zijn rechtspersonen, die naar oordeel van het bestuur, voldoende binding met de vertrouwenspersoon in het uitoefenen van haar vak om hier een positieve bijdrage aan te willen leveren.

Het bestuur controleert aanvragen op deze criteria en de bewaakt (daarmee) de balans tussen leden en geassocieerde partners. Het bestuur behoudt zich het recht voor organisaties een geassocieerd partnerschap te weigeren.


Rechten en plichten van geassocieerd partners

  • Het recht om het logo “Geassocieerd Partner LVV” te mogen gebruiken op uitingen van de organisatie die zich hiervoor lenen;
  • Het recht om tegen ledentarief congres en bijeenkomsten of andere ledenvoordelen van de LVV te mogen nuttigen (met een maximum van 5 personen);
  • De organisatie verplicht zich met LVV-registervertrouwenspersonen te werken;
  • Korting op het tarief Geassocieerd Partner LVV voor bureaus met een door LVV geaccrediteerde opleiding.


Tarieven in 2023 (excl. 21% btw)
€ 580,-  Voor opleidingsbureaus, die een LVV accreditatie hebben ontvangen voor 1 of meer opleidingen
€ 715,-  Voor overige organisaties

Om een geassocieerd partnerschap aan te vragen kunt u het aanvraagformulier invullen.
 

Geassocieerd partners

Logo Bezemer en Schubad

Fijbes_logo_v3

blue phoenix