Logo

Inge te Brake bij EenVandaag, wie luistert en kijkt er mee?

Inge te Brake bij EenVandaag, wie luistert en kijkt er mee?

11 maart 2020

Vanmiddag, 11 maart, wordt Inge te Brake, bestuurslid van de LVV, geïnterviewd in de radio-uitzending van EenVandaag op Radio1 (16.00-17.00) over de initiatiefwet verplichting van vertrouwenspersonen bij iedere organisatie. 

De LVV heeft aan deze initiatiefwet meegewerkt omdat zij vinden dat werknemers die geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag zoals pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en agressie, dit altijd bij een vertrouwenspersoon moeten kunnen melden. Naast Inge te Brake wordt ook gesproken met GroenLinks-Kamerlid Wim-Jan Renkema en een woordvoerder van het MKB. Vanavond in de uitzending van EenVandaag op NPO1 om 18.15 uur, zien we Inge te Brake op tv over hetzelfde onderwerp. Mocht er een nieuwsbericht zijn met hogere urgentie, dan wordt dit interview verschoven naar een latere datum.

eenvandaag logo.png.webp