Logo

Bestuurswissel

Bestuurswissel

20 mei 2020

Beste leden van de LVV,

Twee jaar geleden gaven jullie mij het vertrouwen om voorzitter te zijn van de LVV.
Het afgelopen half jaar heb ik nagedacht of ik wel kan bieden wat de vereniging op dit moment nodig heeft en wil bieden wat er van mij gevraagd wordt. Als bestuurder ben ik onervaren, er kwam nogal wat op me af. Boegbeeld zijn, er staan, gesprekspartner zijn van externe partners, luisterend oor voor leden en goed sparringspartner van mijn medebestuursleden. Dit alles vooral met het oog op een goede ondersteuning van de vertrouwenspersonen in hun werk.

In gesprek met de andere bestuursleden ben ik tot de conclusie gekomen dat het beter is als ik terugtreed als voorzitter van de LVV.
Ik vond het een eer om twee jaar lang voorzitter te zijn van de LVV en wens de vereniging een bloeiend bestaan de komende tijd.

Ik zie jullie graag weer in mijn hoedanigheid als gewoon lid.

Margriet Maris


Beste leden van de LVV, 

Inmiddels heeft iedereen het bericht van Margriet Maris kunnen lezen, waarin ze aangeeft dat ze gestopt is als voorzitter van de LVV en waarom ze dit doet.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de overdracht en in een latere fase, zal er in overeenstemming met de wens van Margriet, afscheid worden genomen van haar in haar rol als voorzitter.

Als lid van de LVV blijven we haar gelukkig gewoon tegen komen.

Voor u als lid, voor de vereniging, maar ook voor de overige leden van het bestuur heeft haar beslissing de nodige impact.

Wat die ook is, feit is dat er een nieuwe voorzitter voor de LVV nodig is.

Het bestuur heeft uit haar midden Inge te Brake bereid gevonden, het voorzitterschap van de LVV op zich te nemen.

Door het vertrek van Margriet en de verschuiving in het bestuur, zoekt het bestuur daardoor nu twee nieuwe bestuursleden.

Gelukkig heeft de openstelling voor de vacature van bestuurslid van de LVV zoveel reacties opgeleverd, dat het mogelijk lijkt dat er twee nieuwe kandidaten geworven kunnen worden als bestuurslid van de LVV, zodat het er op lijkt dat we heel snel weer als bestuur op sterkte zijn.

Jaap Waverijn,
Inge te Brake
Gerda Arends

LVV YT.jpg.webp