Logo

Even voorstellen: 2 kandidaat-bestuursleden

Even voorstellen: 2 kandidaat-bestuursleden

23 juni 2020

De afgelopen tijd zijn we op zoek geweest naar nieuwe kandidaten om ons bestuur te komen versterken. En dat is gelukt: we hebben twee zeer geschikte kandidaten gevonden waar we de komende maanden mee gaan samenwerken: Ronald Baars en Juliette Kassing. Als de samenwerking van alle kanten goed bevalt, dan dragen we hen voor in de ALV op 31 oktober 2020. De ALV beslist dan over deze voordracht.

We heten Ronald en Juliette van harte welkom en stellen ze graag aan jullie voor:

Ronald Baars
Ronald Baars
Ronald studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast volgde hij Leadership en Executive Management­opleidingen aan de Nyenrode Business Universiteit en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is MfN Register Mediator, aangesloten bij de NMv. Ook is hij Mastercoach, aangesloten bij de NOBCO en gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon, lid van de LVV.

Ronald heeft een bewezen nationaal en internationaal trackrecord Executive Leiderschap in HRM, Sales en General Management. Hij heeft leiderschapservaring opgedaan in Europa, Rusland, Midden-Oosten en Afrika. Zijn kracht is mensen naar een volgend niveau brengen.

Ronald wordt door cliënten geprezen vanwege zijn geduld en zijn vermogen om te luisteren. Hij is bij uitstek een voortreffelijke People manager, die in staat is om mensen excellent te coachen. Hij coacht op competenties van mensen. Zijn stijl is nieuwsgierig, analytisch, pragmatisch en resultaatgericht.

In 2016 richtte hij het bedrijf Human Success op en werkt hij als coach voor managers, managementteams, start-ups en executives. Tevens is Ronald buurtbemiddelaar bij Buurtbemiddeling073 in ’s-Hertogenbosch. Doordat hij veel conflicten op de werkvloer tegenkwam volgde hij in 2018 met succes de opleiding MfN register mediator. In 2019 kwam daar de opleiding Vertrouwenspersoon bij.

Ronald wil graag een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de functie van vertrouwenspersoon binnen organisaties en daarmee de LVV.


Juliette Kassing

Juliette KassingNa de afronding van haar Master Commerciële Economie/Communicatie in Groningen en de Master ‘Cultuur, Organisatie & Management’ aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, startte Juliette haar loopbaan in het Recruitment vak.

Eerst aan de bureaukant bij Ebbinge & Company en aansluitend in diverse functies als Senior Corporate Recruiter/Manager Recruitment bij resp. KPMG Meijburg en in de advocatuur. Sinds 10 jaar is Juliette werkzaam bij ING Bank bij de afdeling Talent Acquisition en heeft zij diverse grote projecten getrokken op het gebied van Recruitment, Talent Management en Arbeidsmarktcommunicatie. Voor 1 dag per week is zij zelfstandig Loopbaan Coach.

Naast haar werk in het Recruitment vak is Juliette werkzaam in de rol van Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen & Integriteit bij ING. Zij vindt dit een buitengewoon boeiend vakgebied binnen zo’n grote diverse organisatie.

Juliette gaat met veel enthousiasme aan de slag als Algemeen Bestuurslid bij de LVV omdat zij graag actief een bijdrage levert aan de erkenning en het verder professionaliseren van het beroep van Vertrouwenspersoon. Ze vindt het belangrijk dat medewerkers een veilige en integere werkomgeving hebben, zodat zij optimaal kunnen functioneren en zich veilig voelen om het beste van zichzelf te geven voor de organisatie.

Doordeweeks woont Juliette in Amsterdam en in de weekenden in Waarder bij haar partner Marten en zijn twee dochters. In haar vrije tijd staat ze graag op de golfbaan en houd ze van koken en goede wijnen. Haar favoriete vakantiebestemmingen zijn Zuid-Afrika en Italië.

Juliette gaat deze uitdaging met veel plezier aan, staat open voor jullie input en kijkt ernaar uit jullie snel te ontmoeten (live of online) tijdens de eerstvolgende ALV!

welkom.jpg.webp