Logo

Belangrijk: houd uw LVV-profiel up-to-date!

Belangrijk: houd uw LVV-profiel up-to-date!

1 augustus 2020

Als penningmeester wil ik u graag wijzen op het belang van het up-to-date houden van uw profiel op de LVV-website. Dit profiel vindt u onder ‘mijn LVV wanneer u inlogt. Bij verhuizing, een ander telefoonnummer of e-mailadres dient u dit aan te passen. Doet u dit niet, dan kan dit vervelende gevolgen hebben.

Factuur niet betaald
De factuur voor het jaarlijks lidmaatschap bijvoorbeeld, gaat naar het adres dat in uw profiel staat. Wanneer dit niet het juiste adres is en u de factuur dus niet ontvangt, dan zult u de factuur waarschijnlijk ook niet betalen. En uiteindelijk geven wij de factuur dan uit handen naar een incassobureau. Als ook zij u niet kunnen vinden wordt u van wanbetaling beschuldigd, dat weer gemeld wordt bij het BKR te Tiel. Dit is voor vertrouwenspersonen, wél of niet in overheidsdienst, een serieus iets. Immers bij het aanvragen van bijvoorbeeld een VOG zal dit minder vlot verlopen omdat u een BKR-registratie heeft. 

We doen er uiteraard zoveel mogelijk aan om dit niet zover te laten komen, maar soms reageren leden niet (meer) en dan kunnen wij helaas niet anders. Overigens wordt u bij wanbetaling ook geroyeerd.

Het leek mij goed bovenstaande nog eens in de nieuwsbrief te melden. Het geeft u duidelijkheid en voorkomt vervelende situaties.

Check dus vandaag nog of uw profiel nog goed is ingevuld!

Met vriendelijke groet,
Jaap J.J. Waverijn
Penningmeester LVV
penningmeester@lvvv.nl

Check profiel.png.webp