Logo

Gezocht: deelnemers aan onderzoek Huis voor Klokkenluiders

Gezocht: deelnemers aan onderzoek Huis voor Klokkenluiders

2 oktober 2020

Huis voor Klokkenluiders (HvK) doet onderzoek naar de manier waarop organisaties hun integriteitsbeleid inrichten en aansturen.

Doel van het onderzoek
Op basis van het onderzoek wil het Huis zowel inzicht verkrijgen in het functioneren van de integriteitsprofessional als in het integriteitsbeleid van de organisatie. Het onderzoek zal deel uitmaken van een nieuwe brochure over integriteitsmanagement die momenteel door het Huis wordt ontwikkeld. Integriteits- en compliance professionals spelen een belangrijke, zo niet de belangrijkste, rol in de vormgeving, de implementatie en in de aansturing van integriteitsmanagement.

Doelgroep
Voor dit onderzoek is HvK specifiek op zoek naar personen die namens hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het integriteitsbeleid of van het compliance programma.

Methode
Het betreft een online onderzoek.

Meedoen?
Wij bevelen dit onderzoek van harte aan! Wilt u een bijdrage leveren aan dit onderzoek en daarmee aan de ontwikkeling van ons vakgebied?
In deze brief vindt u meer informatie en kunt u direct deelnemen aan het onderzoek door onderaan op het blokje ‘volgende’ te klikken. 
 

Onderzoeksbureau Panteia faciliteert dit onderzoek voor HvK.

checklist-3693113_1920.jpg.webp