Logo

Educatief kwartetspel 'Omgaan met Covid 19'

Educatief kwartetspel 'Omgaan met Covid 19'

14 december 2020

In een tijd waarin iedereen wordt geacht zoveel mogelijk thuis te blijven, winkels en wegen te mijden, komt het aan op thuiswerken én om ontspanning te vinden thuis. Swanborn Illustrating heeft in samenwerking met een arbodeskundige een kwartetspel ontwikkeld waarin spelenderwijs aan kinderen thuis en op school voorlichting wordt gegeven over het Coronavirus.

Ook voor verzorgingshuizen, waar vele bewoners uit vroeger tijden het “kwartetten” zéker nog kennen, biedt dit nieuwe spel lerenderwijs voorlichting. De kwartetspellen zijn tevens uitstekend geschikt voor patiënten, patiëntenverenigingen, maar ook voor artsen die voorlichting over het ziektebeeld aan patiënten willen verstrekken.

In het kwartetspel zijn de RIVM-adviezen verwerkt en worden deze door middel van de afbeeldingen en pictogrammen spelenderwijs doch duidelijk gepresenteerd.

LVV-aanbieding
Het spel kost normaal € 12,95 incl verzendkosten. LVV-leden kunnen dit spel bestellen voor €9,95 door een email te sturen naar: swanborn.illustrating@gmail.com en te vermelden dat u lid bent van de LVV en graag voor de aanbiedingsprijs het spel wilt ontvangen.

Swanborn.nl

Kwartetspel.jpg.webp