Logo

Fusie met BeVeZo van de baan

Fusie met BeVeZo van de baan

17 december 2020

Helaas moeten we u melden dat we vandaag, donderdag 17 december, van de voorzitter van BeVeZo hebben vernomen dat zij zich terugtrekken uit het fusieproces. Het Bestuur van BeVeZo geeft aan dat ze hebben besloten het gedachtengoed en de leden van de BeVeZo niet onder te brengen bij de LVV. Met als reden een te groot verschil in de aanpak van het proces en de algehele verwachtingen. 

checklist-3693113_1920.jpg.webp

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie