Logo

Onveilig op het werk door vunzige collega: "Seksuele intimidatie doet wat met een mens, hoor"

Onveilig op het werk door vunzige collega: "Seksuele intimidatie doet wat met een mens, hoor"

8 april 2021

Dubbelzinnige opmerkingen, vunzige appjes en steeds 'toevallig’ een hand op je bil. 1 op de 13 werknemers voelt zich seksueel geïntimideerd door een cliënt, collega of leidinggevende. Nu we zoveel mogelijk thuiswerken zijn de meldingen van online wangedrag zelfs hoger dan ooit.

Lees hier het volledige artikel uit het Eindhovens Dagblad. 

seksuele intimidatie.jpg.webp

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie