Logo

LVV-academie groot succes!

LVV-academie groot succes!

23 april 2021

Sinds de lancering van de LVV-academie hebben al veel LVV-leden gebruik gemaakt van deze leerzame tool. We zijn heel blij met dit succes, want dat betekent dat we met z'n allen serieus werken aan onze persoonlijke en professionele skills. 

Heeft ú de academie al bezocht?
In de LVV-academie vindt u, naast alle live LVV TV webinars, een uitgebreid aanbod van interessante webinars, e-learnings, podcast en essentials. Zo kunt u op elk gewenst moment en op uw manier werken aan uw eigen ontwikkeling. De leeromgeving wordt regelmatig aangevuld met nieuwe content.

Ook alle LVV TV webinars, die gratis beschikbaar zijn voor leden, kunt u in de LVV-academie terugkijken.

Als u bent ingelogd op de LVV-website kunt u via uw profiel ‘Mijn LVV-academie’ aanklikken, waarna u rechtstreeks in uw persoonlijke omgeving van de academie terecht komt

Hercertificering
Deelname aan een gratis LVV TV webinar levert u 1 uur extra activiteit op voor uw hercertificering. Na afloop van uw deelname kunt u door middel van de toets een bewijs van deelname aanvragen.

Profiel wijzigen
Omdat op het bewijs van deelname van een extra activiteit uw voorletters vermeld worden is er een aanpassing gedaan in de LVV-academie. Hierbij is het veld voornaam gevuld met uw voorletters. Om ervoor te zorgen dat uw gegevens dus correct op het bewijs van deelname terechtkomen is het van belang dat u in de LVV-academie geen wijzigingen in uw profiel doorvoert.
Wanneer u uw gegevens wilt wijzigen kunt u dit doen in uw profiel op de LVV website via mijn LVV. Uw wijzigingen worden dan gesynchroniseerd met de ledenadministratie en de LVV-academie.

Presentaties LVV TV
De Presentaties die tijdens de LVV TV webinars worden getoond, vindt u na afloop van de uitzending in de map “Presentaties” in de Bibliotheek op onze website. Deze map is alleen toegankelijk voor (ingelogde) leden.

skillstown nvp.jpg.webp