Logo

Webinar 'Onderweg naar professionalisering' nu in de LVV-academie

Webinar 'Onderweg naar professionalisering' nu in de LVV-academie

23 april 2021

Vorige week was er weer een zeer informatieve en interactieve uitzending van LVV TV waarin, Inge te Brake samen met Wouter Plevier in gesprek ging over de plannen voor de herinrichting van de LVV en het beleidsplan van 2021-2024 waarin we schetsen welke kant we graag uit willen. Inge deed van tevoren een video oproep aan de LVV-leden om vooral mee te praten en mee te denken.

En daar is met recht gehoor aan gegeven: er ontstond een mooie interactie en er werden goeie ideeën ter tafel gebracht. Daar gaan we zeker mee aan de slag!

Wetgeving over geweld en intimidatie

Te gast was ook Alie Kuiper, expert op het gebied van de wetgeving die er is over geweld en intimidatie, ook op de werkvloer. Zij vertelde over het ILO-verdrag, wat er nog te doen is in Nederland en wat het voor ons als vertrouwenspersonen en voor werkgevers op de werkplek betekent.

Uitzending gemist?

Heeft u de uitzending gemist, of wilt u hem nog een keer bekijken? Hij staat voor u klaar in de LVV-academie. Log in op de LVV website en ga naar “mijn LVV”. Via de button “Mijn LVV-academie” komt u rechtstreeks in uw persoonlijke leeromgeving. Klik vervolgens op het camera-icoontje met LVV TV en u ziet de uitzendingen van LVV TV waar u toegang toe heeft.

LVV TV.jpg.webp