Logo

Rosalie Koolhoven treedt toe tot Juridische Commissie LVV

Rosalie Koolhoven treedt toe tot Juridische Commissie LVV

21 mei 2021

We zijn blij Rosalie Koolhoven te mogen verwelkomen als nieuw lid van onze Juridische Commissie, en wensen haar veel succes in deze functie.

Rosalie stelt zich hieronder graag persoonlijk aan u voor.


In de afgelopen jaren heb ik als jurist ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers en in diverse landen, zowel in vast dienstverband als freelance. Ik geef onderwijs aan studenten aan de universiteit, rechters en advocaten, doe onderzoek, publiceer en ik adviseerde overheden, bedrijven en werkenden. De verbinding ligt steeds in het streven naar een rechtvaardigere samenleving en duurzame ontwikkeling. Beide kunnen niet zonder waardig werk in een prettige, veilige, respectvolle, inclusieve omgeving. Als vertrouwenspersoon combineer ik mijn streven naar rechtvaardigheid met dat wat ons persoonlijk raakt: ons werkplezier, onze ontwikkeling en onze toekomst.  

Door de jaren ben ik bij de advisering anders gaan werken. Ik bied nog steeds een luisterend oor, gebruik nog steeds mijn juridische kennis, schrijf nog altijd brieven voor anderen, maar empowerment van die ander is op de voorgrond getreden. Mijn doel is mensen sterker te maken zodat ze zelf het probleem oplossen, dat moeilijke gesprek met vertrouwen voeren of die brief sturen. Met die missie ben ik in 2020 mijn eigen bedrijf gestart: Gesterkt Vertrouwen & Integriteit.

Ik ben blij dat ik gekozen ben als lid van de Juridische Commissie van de LVV. Ik hoop met mijn kennis en ervaring bij te dragen aan de belangenbehartiging en ondersteuning van collega-vertrouwenspersonen!

Mocht u een vraag hebben of online samen willen ‘koffiedrinken’, dan vindt u mij via www.gesterktvertrouwenspersoon.nl of gesterktvertrouwenspersoon@gmail.com.

Tot ziens! 

Rosalie Koolhoven

IMG-6443 (2).JPG.webp