Logo

LVV-academie goed bezocht

LVV-academie goed bezocht

27 mei 2021

Sinds de ingebruikname van de LVV-academie wordt deze goed bezocht door de leden. Juliette Kassing presenteerde de cijfers al tijdens de ALV.

Klik hier om de highlights nog eens rustig bekijken.

Gezondheidspakket
Om u nog meer van dienst te zijn is het aanbod in de LVV-academie onlangs uitgebreid met een gezondheidspakket. Wanneer u zoekt op “Gezondheid” dan kunt u webinars, e-learnings, essentials en podcasts volgen over diverse gezondheidsthema’s.

Infogrpahic 2.jpg.webp

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie