Logo

Week tegen Pesten 2021: Buitensluiten? Uitgesloten!

Week tegen Pesten 2021: Buitensluiten? Uitgesloten!

22 juni 2021

Van 27 september t/m 1 oktober organiseert de Stichting School & Veiligheid weer de Week tegen Pesten. Het motto dit jaar is Buitensluiten? Uitgesloten! Samen zorg je voor een groepsklimaat waar iedereen erbij hoort, een plek heeft en zich welkom voelt. Buitensluiten hoort daar niet bij!

Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten, maakt u een goede start in het nieuwe schooljaar, waarin u met elkaar zorgt voor een fijne en veilige school.  

Op de website van de Week tegen Pesten vindt u tal van activiteiten waar u aan mee kunt doen. Ook kunt u hier gratis lesmateriasl bestellen dat aansluit bij het thema van de Week Tegen Pesten. Daarmee kunt u direct aan de slag om te werken aan positief gedrag en een fijne sfeer in de klas. Er is materiaal voor po, vo en mbo.

En meldt u vooral ook aan voor de gratis online masterclass op 16 september met onderwijsbegeleider, spreker en auteur Marcel van Herpen over buitensluitenKlik hier voor meer informatie.

Logo-WTP.png.webp

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie