Logo

Nieuw aanbod LVV-academie

Nieuw aanbod LVV-academie

26 juli 2021

Regelmatig vullen we de LVV-academie met nieuw aanbod. In de categorie ‘Bedrijfscultuur’ zijn onlangs de volgende e-learnings toegevoegd:

 • Pesten? Dat komt bij ons niet voor, hoor!
  Laura Willemse, voorzitter van Stichting Pesten op de Werkvloer voorziet u in dit webinar van kennis en feiten over pesten op de werkvloer! Wat wijst onderzoek uit? Hoe vaak komt het voor? Waar komt het voor? Wanneer wordt plagen pesten? Wat kan een slachtoffer of een collega doen? Wat kan de organisatie er aan doen? Is preventie mogelijk? En nog veel meer!
  - Sectie: LVV TV
  - Categorie: Bedrijfscultuur
   
 • Samenwerken aan Integriteit
  Heeft u wel eens stilgestaan bij de vraag of u altijd integer bent? En weet u wat het precies inhoudt? In deze cursus leert u wat integriteit is, hoe u met integriteit te maken kunt krijgen in een werkomgeving, wat redenen zijn voor niet-integer gedrag, hoe u er zelf voor kunt zorgen dat u integer bent en hoe u integriteit kunt bevorderen in uw organisatie.
  - Sectie: E-learning
  - Categorie: Bedrijfscultuur

We proudly present
Heeft u de LVV-academie al bezocht? Vele LVV-ers gingen u al voor. En met succes, getuige de meest recente cijfers! Benieuwd naar de highlights? Klik hier!

NVP acadamie.jpg.webp