Logo

Hoe om te gaan met conflicten bij uw cliënten

Hoe om te gaan met conflicten bij uw cliënten

30 september 2021

Volgens recent (december 2020) onderzoek van TNO heeft minimaal 10% van de werknemers in Nederland geen plezier in zijn of haar werk, voelt zich ondergewaardeerd en niet gehoord of gezien. Dit zorgt voor hoge kosten, meer verzuim, verminderde productiviteit, meer frustraties en (uiteindelijk) arbeidsconflicten. Ook bij uw organisatie of uw opdrachtgevers.

Ook u zult in uw werk mensen tegenkomen die last hebben van psychische en lichamelijke klachten als gevolg van een mogelijk of aankomend arbeidsconflict. U heeft als vertrouwenspersoon hierin een belangrijke rol.

Meld u aan voor het webinar “Conflictbeheersing voor vertrouwenspersonen”

Op 2, 3 en 4 november organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging diverse gratis webinars. Eén van deze webinars is bedoeld voor interne en externe vertrouwenspersonen. Tijdens dit webinar geven wij u handvatten en tips zodat u uw cliënten beter kunt adviseren, en zij sneller weer met plezier aan het werk kunnen.

Van 1 tot en met 5 november organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) voor de vijfde keer de Week van de Mediation. Het thema dit jaar is “Verbinding met de Samenleving”. Hierbij reikt de NMv een hand naar mensen in beroepen die een belangrijke, misschien cruciale rol hebben in het welzijn op de werkvloer. Vandaar dat de NMv dit jaar ook u uitnodigt om deel te nemen aan een gratis webinar over wat de inzet van mediationvaardigheden kan bewerkstelligen bij een (latent) conflict.

Wij nodigen u van harte uit op 2 november van 12.30 - 13.30 uur om dit webinar bij te wonen. 

Om u aan te melden: klik hier
 

Met hartelijke groet, namens het NMv-bestuur,

Julia Gerlach
Voorzitter Nederlandse Mediatorsvereniging

 
vertrouwenspersonen.jpg.webp