Logo

Kijktip: documentaire MIST over de trauma's van een ex-topturnster

Kijktip: documentaire MIST over de trauma's van een ex-topturnster

26 oktober 2021

Na een jarenlange strijd is het ex-topturnsters gelukt om erkenning te krijgen voor de mishandeling die hen is aangedaan. Maar de trauma's van toen dreunen nog keihard na in haar dagelijks bestaan. Stéphanie Tijmes deelt in de documentaire MIST van regisseur Sophie Kalker haar aangrijpende verhaal.

girls-3001322_1920.jpg.webp

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie