Logo

Juliëtte Kassing en Ronald Baars treden toe tot bestuur

Juliëtte Kassing en Ronald Baars treden toe tot bestuur

17 december 2021

Juliëtte Kassing en Ronald Baars treden toe tot bestuur van de LVV. De beide kersverse bestuursleden willen graag een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de functie van vertrouwenspersoon binnen organisaties en daarmee de LVV.

Kassing is sinds tien jaar werkzaam bij ING Bank bij de afdeling Talent Acquisition en heeft diverse grote projecten getrokken op het gebied van Recruitment, Talent Management en Arbeidsmarktcommunicatie. Voor één dag per week is zij zelfstandig Loopbaan Coach. Naast haar werk in het recruitmentvak is Kassing werkzaam in de rol van Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen & Integriteit bij ING. Kassing studeerde Cultuur, Organisatie & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Baars kan bogen op een jarenlange internationale ervaring in General Management, HRM en Sales. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Met zijn bedrijf Human Success werkt hij als coach voor Managers, Managementteams en Executives. Hij is naast MfN registermediator een Extern Vertrouwenspersoon. Als vrijwilligerswerk doet hij buurtbemiddeling bij Buurtbemiddeling073.

eenheid.jpg.webp