Logo

LVV twee keer te gast bij NPO radio 1

LVV twee keer te gast bij NPO radio 1

9 februari 2022

Woensdag 9 februari was LVV-voorzitter Inge te Brake op NPO radio 1 in de uitzending VROEG! van BNNVARA. Dit

Woensdag 9 februari was LVV-voorzitter Inge te Brake op NPO radio 1 in de uitzending VROEG! van BNNVARA. Dit naar aanleiding van het nieuws dat naar buiten kwam over het grensoverscheidende gedrag van Overmars.

Presentator Stephan Komduur onderzoekt samen met arbeidsrechtadvocaat Prescilla de Leede en LVV-voorzitter Inge te Brake wat er nodig is voor een veilige werkomgeving en hoe vertrouwenspersonen hierin helpen.

Gisteren werd bekend dat Marriëtte Hamer als speciale regeringsfunctionaris is aangesteld en seksueel grensoverschrijdend gedrag gaat aanpakken. Inge te Brake vertelt in deze uitzending ook wat zij daarvan vindt.

En Prescilla en Inge beantwoorden in de uitzending vragen van luisteraars.

Beluister de uitzending VROEG hier

Later deze ochtend was Inge te Brake te gast in de uitzending Spraakmakers. Zij praat mee over de stelling 'Dit is het moment voor een cultuuromslag als het gaat om seksueel wangedrag'.

Beluister de uitzending spraakmakers hier

www.lvvv (7).nl_