Logo

Even voorstellen: Angela van Buuren-Evers

Even voorstellen: Angela van Buuren-Evers

29 maart 2022

Angela van Buuren-Evers is ons nieuwe adspirant bestuurslid. De bedoeling is dat we als bestuur eerst een half jaar met haar gaan samenwerken om over en weer te bezien of de samenwerking voorspoedig verloopt. Mocht dat van beiden kanten akkoord zijn dan vragen wij u haar in de ALV van november 2022 te benoemen tot bestuurslid.  

Angela van Buuren-Evers is ons nieuwe adspirant bestuurslid. De bedoeling is dat we als bestuur eerst een half jaar met haar gaan samenwerken om over en weer te bezien of de samenwerking voorspoedig verloopt. Mocht dat van beiden kanten akkoord zijn dan vragen wij u haar in de ALV van november 2022 te benoemen tot bestuurslid.       

Angela van Buuren-Evers (1985) heeft na ruim 11 jaar advocaat te zijn geweest, haar toga aan de wilgen gehangen maar de advocatuur niet de rug toegekeerd. Integendeel: zij zet zich in als gecertificeerd NOBCO coach om onder andere de advocatuur soft skills bij te brengen, vanuit verbinding samen te werken en (arbeids)conflicten te voorkomen. Zij levert daarnaast haar bijdrage aan het vergroten van werkgeluk en het daarmee verhogen van rendement en – last but not least – het voorkomen van burn-out en verzuim. Zij vindt het belangrijk mensen te helpen het plezier in hun werk (terug) te vinden en om oog te hebben voor de mens achter de werknemer. Om op die manier leven toe te voegen aan de dagen in plaats van dagen aan het leven.

Angela heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht (Master Privaatrecht en Master Social, Corporate & Economic Law) inclusief een semester in Londen. Naast haar werk als advocaat heeft zij haar StiR-certificering als Coach voor Professionals en haar NOBCO-accreditatie Professioneel Coachen & Leiderschap behaald. Deze maand start zij aan de geaccrediteerde opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit om aansluitend ook zelf als extern vertrouwenspersoon werkzaamheden te gaan verrichten. Tijdens haar studie heeft zij diverse bestuursfuncties vervuld (bij AIESEC en de Wetswinkel).

In januari 2021 heeft zij haar eigen bedrijf SilverLining Coaching opgericht (coaching & intervisie). Haar missie is om zoveel mogelijk mensen de SilverLining van het leven (opnieuw) te laten inzien: iedere negatieve gebeurtenis herbergt een positief aspect in zich. Naast gecertificeerd NOBCO-coach is zij Erkend Gespreksleider Intervisie. Daarnaast werkt zij als Business Partner samen met Josine van Lith van MasterCoaching International® onder de vlag van MCI® New Law, waarbinnen erkende opleidingen, trainingen en maatwerk coachtrajecten voor Legal Professionals en Legal Organisaties worden aangeboden. Bovendien is zij als coach en trainer verbonden aan Coachweb, het trainings- en coachingsbureau met resultaatgarantie. Zij begeleidt persoonlijke ontwikkeltrajecten voor betere bedrijfsresultaten.

Angela is een groot voorvechter van een hogere levenskwaliteit en meer werkgeluk. Voor het bereiken van haar missie is een veilige, integere werkplek voor eenieder cruciaal. De afgelopen periode heeft (wederom) pijnlijk duidelijk gemaakt dat hier nog veel terrein te winnen is. De verhalen zijn schrijnend en het heeft alles te maken met onderwerpen die haar ook nauw aan het hart liggen. Vaker dan haar lief is, is zij zelf slachtoffer geworden van (seksuele) intimidatie en getuige geweest van pesten en discriminatie op de werkvloer.

Het doel van de LVV is het behartigen van de belangen en ondersteunen van de aangesloten vertrouwenspersonen. De LVV is hét kenniscentrum en dé beroepsvereniging die er toe doet. Ook om die reden is zij zeer verheugd dat zij nu dichter op het vuur zit. Zij hoopt met haar juridische achtergrond en passie voor de mens, haar steentje bij te dragen aan een gezonde bedrijfscultuur in woorden én daden!

  
Angela.jpg.webp