Logo

Marja bedankt!

Marja bedankt!

1 juni 2022

Als penningmeester treft u zo af en toe een berichtje van mijn hand. Veelal een aankondiging dat de jaarlijkse lidmaatschapsfactuur er aan komt óf de stand van zaken m.b.t. herinnering openstaande post en incasso. Eerder beschreef ik de procedure welke een door de LVV ontvangen factuur aflegt voordat deze betaald wordt. 


Als penningmeester kan ik dit natuurlijk niet alleen. Zéker niet nu we inmiddels 2200 leden hebben. In de praktijk word ik bijgestaan door een medewerkster van MOS. Vanaf het begin dat de LVV diensten inkoopt bij MOS ben ik bijgestaan door Marja. Marja werkt reeds 16 jaar bij MOS.

Stille alleskunners

Achter iedere organisatie, en dus ook bij de LVV, staan stille “alleskunners”. Mensen die op de achtergrond de organisatie en logistiek in goede banen weten te leiden, op iedere vraag van de penningmeester een antwoord weten. Marja ís zo'n alleskunner!

Helaas voor de LVV heeft Marja na al die jaren besloten ontslag te nemen en een sabbatical in te lassen. Onderdeel daarvan is dat zij met haar man langere tijd door Nieuw Zeeland gaat trekken. Als penningmeester wens ik Marja heel veel succes en een mooi avontuur.

Marja: bedankt!

Als LVV zijn we Marja veel dank verschuldigd. Marja, mede namens de leden en bestuur van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen: geniet van deze uitdaging en ga op weg naar een nieuwe toekomst mét een toekomst!

Jaap Waverijn, penningmeester

Thanks you.jpg