Logo

Goede sfeer op nieuwe ledenbijeenkomst LVV

Goede sfeer op nieuwe ledenbijeenkomst LVV

21 juli 2022

Afgelopen dinsdag hadden we weer een LVV nieuwe ledenbijeenkomst. Weliswaar online, maar de interactie was er niet minder om en de goede sfeer was voelbaar.


LVV-voorzitter Inge te Brake en Ronald Baars, bestuurslid certificering en opleidingen, ontvingen maar liefst 67 nieuwe leden.

Naast algemene informatie over de LVV werd natuurlijk uitgebreid stilgestaan bij wat de LVV voor haar leden doet. Zoals onder andere het verder op de kaart zetten van de vp, het organiseren van intervisie, het jaarcongres en themabijeenkomsten en de LVV-academie. Ook werd uitgebreid stilgestaan bij het certificeringsproces.

Tenslotte kregen de nieuwe leden een toelichting op de herinrichting van de LVV met de indeling van kamers en de installatie van een ledenraad.
En uiteraard werden vragen van de nieuwe leden ter plekke beantwoord.

We heten onze nieuwe leden nogmaals van harte welkom en hopen dat ze met het bijwonen van deze bijeenkomst voldoende informatie hebben ontvangen om optimaal gebruik te kunnen maken van het LVV-lidmaatschap.

Natuurlijk is veel informatie terug te vinden op de LVV-website. En voor alle leden geldt: heeft u vragen over welk onderwerp dan ook, die u niet terug kunt vinden op de website, stel ze gerust via info@lvvv.nl.

Op 12 oktober staat er weer een nieuwe ledenbijeenkomst op de agenda.
Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.