Logo

Bericht van de penningmeester

Bericht van de penningmeester

20 oktober 2022

Wat een bizar jaar is 2022. De LVV is in transitie naar een verdere professionalisering van de beroepsvereniging. Natuurlijk zijn we dit al een aantal jaren, maar de groei zit er flink in. Zaten we een paar jaar geleden nog op 1500 leden, nu zijn we de 2300 alweer voorbij. Zo’n enorme groei heeft impact op organisatie en bestuur.

Ik heb al eerder aangegeven dat in financieel opzicht bijna alles in tijd wordt berekend. Bestuurders maken, met liefde overigens, overuren. Als penningmeester ben ik druk in de weer met de begroting voor 2023. En dat is een uitdaging, want de inflatie heeft invloed op iedereen. Ook op de LVV dus.

De begroting zal dit jaar voor het eerst met de ledenraad worden vastgesteld.  Binnenkort vindt een eerste kennismaking plaats. Ik kijk uit naar een constructieve samenwerking.

Op 9 november is er ook weer een nieuwe digitale bijeenkomst voor en met nieuwe leden. Wij vertellen ze graag alles over het reilen en zeilen binnen onze prachtige vereniging.

Ik hoop dat we met z’n allen de komende periode corona-vrij doorkomen. En als penningmeester kan ik het natuurlijk niet nalaten nog een oproep te doen aan die leden waarbij betaling van het lidmaatschapsgeld 2022 nog even is blijven liggen. Graag wordt uw betaling nog déze week ingewacht.

Groet van deur tot deur,

Jaap J.J. Waverijn
Penningmeester

Jaap Waverijn