Logo

Twijfels over bewijsmateriaal tegen Khadija Arib: vertrouwenspersonen Tweede Kamer herkennen de reeks van 23 klachten niet

Twijfels over bewijsmateriaal tegen Khadija Arib: vertrouwenspersonen Tweede Kamer herkennen de reeks van 23 klachten niet

7 november 2022

Onder vertrouwenspersonen van de Tweede Kamer is grote beroering ontstaan over het aangekondigde onderzoek naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door oud-Kamervoorzitter Khadija Arib (PvdA). Tenminste drie van de zes vertrouwenspersonen menen dat een deel van de aangevoerde bewijzen tegen Arib niet tegen haar gebruikt kan worden.

LVV Regeringsgebouw 3601904.jpg

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie