Logo

LET OP: maak geen gebruik meer van de BOX van CRP!

LET OP: maak geen gebruik meer van de BOX van CRP!

13 januari 2023

We krijgen veel berichten van LVV-leden die bewijsdocumenten willen uploaden in de BOX van CRP. Dit kan niet meer, omdat de certificering en dus ook het upload-systeem per 1 januari is overgegaan naar Hobéon.


In de loop van volgende week (week 3) is het nieuwe systeem operationeel en ontvangt u van Hobéon een mailing waarin u uitleg krijgt over de nieuwe werkwijze.

Houd u tot die tijd uw bewijsdocumenten nog even vast en upload ze niet in de BOX van CRP!

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie