Logo

Wie kent zichzelf… echt?

Wie kent zichzelf… echt?

13 januari 2023

Succesvol werken als vertrouwenspersoon begint bij uzelf goed kennen. Want dan haalt u samen met uw cliënten het beste uit de samenwerking. Dan weet u wat uw drijfveren zijn, uw plussen en minnen. En kunt u naadloos aansluiten op de behoefte van de ander.

Recent geaccrediteerd: nascholing persoonlijk leiderschap o.b.v. management drives

Philo Hermans (www.cyou.nl) is recent geaccrediteerd om een nascholing te geven die gaat over leiderschap over uzelf. Ze gebruikt daarbij een methodiek die drijfveren meet, de manier waarop u naar de wereld en haar bewoners kijkt. De training is met name gericht op bewustwording van gedrag en zoomt in op het bevorderen van een open relatie met cliënten. Door inzicht te krijgen in de veelal onbewuste verwerping op het gedrag van anderen, de energielekken die hierdoor ontstaan (maar ook de energiegevers) en daarmee beperking van het inlevingsvermogen in de situatie van de ander. Zou het niet fijn zijn een ander nog makkelijker te begrijpen en te kunnen helpen? Tijdens de training wordt ook ingegaan op de kunst van reflecteren (op uzelf, de ander en de situatie) om met die opgedane kennis uw rol van vertrouwenspersoon te optimaliseren.
Er wordt een actieplan gemaakt om er in de praktijk direct mee aan de slag te gaan.
En wat extra fijn is? U zult er in al uw privé- en werksituaties ook voordeel van hebben.

Voor wie?
Nascholing vertrouwenspersoon met de focus op persoonlijke ontwikkeling (persoonlijk leiderschap, zelfkennis en kennis van de ander) en bewustwording om nog beter invulling aan uw rol van vertrouwenspersoon te kunnen geven.
Verdiepen van de competenties: zelfkennis, (zelf)reflectie, inlevingsvermogen en communicatie.
De training ondersteunt u als vertrouwenspersoon op het gebied van: opvang en begeleiding.

Meer weten? Zie: https://cyou.nl/geen-categorie/persoonlijk-leiderschap-o-b-v-management-drives/

Philo Hermans Opleiding accreditatie.jpg