Logo

LVV Jaarcongres - 1 juni 2023

LVV Jaarcongres - 1 juni 2023

23 januari 2023

Header website – 5

Op donderdag 1 juni 2023 organiseren wij ons jaarlijkse LVV-congres. Dit keer met als thema: 'Integriteit - Doen wat je zegt. Zeggen wat je doet'. Tijdens dit congres besteden wij aandacht aan integriteit in relatie tot de veranderende wereld om ons heen. We delen praktijkervaringen en reiken u handvatten aan die u kunt toepassen in uw dagelijks werk.

Programma

Het thema 'Integriteit' wordt dit congres onder leiding van dagvoorzitter Antoin Peeters verder uitgediept. Naast een plenair programma met een aantal verdiepende presentaties van inspirerende keynotes zijn er diverse leerzame inspiratiesessies/workshops. Uiteraard sluiten we ook dit congres weer op een ludieke wijze af. Kortom, het wordt een mooie en leerzame dag waar u bij wilt zijn! 

Kosten en aanmelden

Dit jaar is het congres toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Voor deze laatste groep hebben we 100 plaatsen gereserveerd. In totaal kunnen we 450 mensen ontvangen en hierbij geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De kosten voor deelname aan dit congres bedragen €195,- voor leden van de LVV. Niet-leden betalen €390,-. Als u het hele congres bijwoont, ontvangt u 4 uur BNS ten behoeve van uw hercertificering. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u samen met ons dit congres beleven? Meld u nu aan!