Logo

Stem op Henriëtte Wijnen voor de You Go Girl Award!

Stem op Henriëtte Wijnen voor de You Go Girl Award!

23 januari 2023

Een van onze LVV-leden, Henriëtte Wijnen, is genomineerd voor de You Go Girl Award 2022. Een grote eer, die Wijnen heel graag met alle LVV-leden wil delen.

You Go Girl Award
De award is een initiatief van expertdatabase Vaker in de media en sprekersbureau ZijSpreekt. Het is een prijs voor vrouwelijke deskundigen die effectieve stappen hebben gezet om in hun vak meer zichtbaar te zijn in de (regionale) media, radio, TV, kranten, tijdschriften en social media.

Henriëtte Wijnen is genomineerd voor de You Go Girl Award voor haar optredens in de media over grensoverschrijdend gedrag bij organisaties en de door haar ontwikkelde tool Your Safe Workspace. Een methode waarmee je (on)gewenst gedrag en integriteitsdilemma’s structureel bespreekbaar maakt binnen de organisatie/teams. 

Al jaren zet Wijnen zich in om (on)gewenst gedrag en integriteit te agenderen, bewustwording te creëren en structureel de dialoog te voeren over deze thema’s. “Want iedereen heeft recht op een psychologisch veilige en fijne werkplek!”, aldus Wijnen.

Henriette van Wijnen 2Stem op Henriëtte Wijnen!
Vindt u, net als wij, dat Henriëtte Wijnen de You Go Girl Award dubbel en dwars verdient? Breng dan uw stem uit op haar. Dat kan nog tot en met dinsdag 31 januari via www.vrouwindemedia.nl
Alvast bedankt voor uw stem! 

Wilt u haar bijdragen in de media nog eens lezen, -luisteren of terugkijken? Kijk dan op haar website of op die van yoursafeworkspace.com

Op 6 februari wordt bekend gemaakt wie de You Go Girl Award in ontvangst heeft mogen nemen.