Logo

Grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport

Grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport

13 maart 2023

En weer kwam er het afgelopen weekend een zaak naar buiten over grensoverschrijdend gedrag. Dit keer bij NOS Sport. De Volkskrant sprak de afgelopen maanden met 32 werknemers en oud-medewerkers van NOS Sport en publiceerde afgelopen vrijdag een artikel dat het beeld van een onveilig werkklimaat en grensoverschrijdend gedrag op de ‘sportvloer’ bevestigt.

Lees hier het artikel in het Parool*  

LVV-voorzitter Inge te Brake bij NOS Journaal

Naar aanleiding van dit nieuws was LVV-voorzitter Inge te Brake zaterdagochtend te horen in het NOS Radio 1 Journaal en ’s avonds op tv bij het NOS Journaal. Zij gaf aan dat de hoofdredactie van NOS Sport verantwoordelijkheid moet nemen en direct moet opstappen. Dus niet ‘op termijn’, zoals de hoofdredactie aanvankelijk zelf van plan was.
Bekijk hier het Radio 1 Journaal
Lees hier het artikel van NOS over het nieuws en de uitspraken van Inge te Brake

Hoofdredactie NOS Sport stapt per direct op

Uiteindelijk liet de hoofdredactie van NOS Sport zondagavond weten per direct op te stappen.
Lees het bericht hier

* Het artikel in de Volkskrant is alleen voor abonnees toegankelijk.

NOS Sport shutterstock_2197439745.jpg