Logo

Documentaire 'De blauwe familie': een jaar later...

Documentaire 'De blauwe familie': een jaar later...

12 mei 2023

Vorig jaar mei zond de KRO-NCRV de documentaire De Blauwe Familie uit, over racisme en discriminatie bij de politie. Op 9 mei jl., bijna een jaar later, debatteerde de Tweede Kamer erover. Het Kamerdebat werd vanaf de publieke tribune gevolgd door vier van de zes hoofdpersonen uit de documentaire, onder wie Péris Conrad.


Na afloop van het debat was Péris Conrad te gast bij de NPO radio 1 uitzending 'NOS Met het oog op morgen'. Coen Verbraak sprak met hem.

Naar de radio-uitzending

Heeft u de 2doc-documentaire gemist? Kijk hem dan hier terug:

Naar de documentaire

Politie.png

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie