Logo

LVV verwelkomt 3000e lid

LVV verwelkomt 3000e lid

28 augustus 2023

De afgelopen jaren is het ledental van de LVV explosief gestegen. Dat is mede ‘te danken’ aan de vele gevallen van ongewenste omgangsvormen die het nieuws haalden en de discussies die daar op volgden. Ook speelde het wetsvoorstel over het verplichtstellen van een vertrouwenspersoon in bedrijven een rol. Veel vertrouwenspersonen vonden als gevolg daarvan hun weg naar de LVV.

Taart bewerktIn 2022 gingen we van zo’n 1700 leden naar bijna 2500. En natuurlijk hoopten we stiekem dat we in 2023 de 3000 zouden aantikken. Maar dat aantal is deze maand al een feit, en daar zijn we bijzonder trots op! Want dat betekent dat de LVV als een serieuze speler in het veld wordt gezien.

Naar aanleiding van deze mijlpaal verraste ons verenigingsbureau MOS het bestuur eerder deze maand al tijdens de bestuursvergadering met een feestelijke taart.

 

Marianne Huurman-Damstra: 3000e LVV-lid

3000e lid bewerktEn natuurlijk viel aan ons vervolgens de eer te beurt om het 3000e lid te verrassen met een mooie bos bloemen. LVV-voorzitter Inge te Brake leverde de bos persoonlijk af bij Marianne Huurman-Damstra, die blij verrast was.

Marianne werkt bij Stichting Landschapsonderhoud Rotterdam, waar zij mensen in het veld begeleidt. In haar rol als intern vertrouwenspersoon bij de stichting is zij lid geworden van de LVV, met als doel om meer informatie en achtergrond te verkrijgen over de functie van VP en te kunnen sparren met vakgenoten.

We heten Marianne nogmaals van harte welkom en bedanken haar voor het vertrouwen dat zij stelt in de LVV.

En uiteraard geldt dit welkom ook voor alle andere leden die zich het afgelopen jaar hebben aangesloten bij de LVV.

Op naar de 4.000 leden!

3000e lid bewerkt.jpg