Logo

LVV-mailadressen ten onrechte gebruikt

LVV-mailadressen ten onrechte gebruikt

6 oktober 2023

Beste LVV-leden,

Zoals velen van jullie hebben gemerkt is er op 3 oktober een mailing naar jullie uitgegaan vanuit Compliance Insights Academy. Dit had niet mogen gebeuren.

Vanwege een organisatorisch misverstand bij ons, zijn er mailadressen van de LVV-website verzameld en vervolgens gebruikt in een commerciële mailing. Compliance Insights Academy neemt hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Zij betreurt dat dit is gebeurd en biedt hiervoor haar excuses aan aan de LVV en haar leden. Alle mailadressen zijn inmiddels uit de systemen van Compliance Insights Academy verwijderd en er zijn geen kopieën van gemaakt. Ook zijn er verdere interne maatregelen genomen om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt.

Joyce Boonstra
Compliance Insights Academy