Logo

Inspiratie dankzij LVV denktank

Inspiratie dankzij LVV denktank

9 november 2023

Dinsdag 7 november jl. vond in Putten de LVV-denktank plaats. Aan de hand van de zogenaamde Event Canvas Design methode is in alle openheid gesproken en gediscussieerd over de wensen en behoeften betreffende de LVV activiteiten en evenementen voor het jubileumjaar 2024 en verder. We danken daarbij onze stakeholders die met hun open houding en hun zeer actieve inzet deel uitmaakten van deze inspirerende sessie.


Onder begeleiding van de eventmanagers van MOS Events zijn eerst de wensen, behoeften en verwachtingen vanuit het oogpunt van diverse stakeholders in kaart gebracht. Vervolgens zijn deze bediscussieerd en gestructureerd om zo het geheel concreter en inzichtelijker te maken. Uiteindelijk zijn er geheel out of the box diverse en vernieuwde activiteiten en evenementen uitgedacht die een enorme inspiratiebron hebben opgeleverd voor het opstellen van de LVV-evenementkalender voor het jubileumjaar 2024 en verder.

Dank aan alle deelnemers voor jullie productieve en constructieve bijdrage. Het was fijn om zo samen met jullie op te trekken. De geleverde input is zeer waardevol. We nemen dit dan ook mee bij het concretiseren van de plannen voor 2024. Ook een dankwoord voor de begeleiding vanuit MOS Events. Deze sessie heeft ons echt verder op weg geholpen.