Logo

Geen LVV-lid meer en toch geïnformeerd blijven?

Geen LVV-lid meer en toch geïnformeerd blijven?

18 december 2023

We krijgen van diverse leden, die niet meer aan de eisen van het lidmaatschap (gaan) voldoen, de opmerking dat zij graag betrokken willen blijven bij de LVV. En dan gaat het met name over de behoefte om informatie over de functie van vertrouwenspersoon en de ontwikkelingen daaromtrent.


Het bestuur van de LVV en de SKV hebben hier goed naar geluisterd en onderkennen deze informatiebehoefte. Op dit moment zijn we drukdoende om te bekijken of we via de SKV de informatie kunnen aanbieden in de vorm van een abonnement. Daarin wordt ook gekeken of we de LVV-TV kunnen aanbieden in dit abonnement.

We verwachten u in het eerste kwartaal van 2024 gerichte informatie te kunnen geven over dit abonnement.
U krijgt vanzelf een mail waarin u kunt aangeven of u over dit abonnement geïnformeerd wilt worden.

Beeld SKV.png