Logo

LVV-Kerstborrel

LVV-Kerstborrel

18 december 2023

Op 13 december jl. is een kerstborrel voor de actieve leden van de LVV gehouden.

Het afgelopen jaar is hectisch geweest voor de ledenraad, de klachtencommissie, de helpdesk, het bestuur van de LVV en de SKV en het bureau van de LVV. Mensen komen en gaan en het leek het bestuur goed om iedereen met elkaar in contact te brengen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar beter te leren kennen.

Met ongeveer 25 aanwezigen luisterden zij naar de speech van Inge te Brake, voorzitter van de LVV, die iedereen bedankte voor hun enorme inzet in dit afgelopen jaar. Ook bedankte zij Jaap Waverijn, die om gezondheidsredenen zijn functie als penningmeester moet neerleggen.

Ook Heleen van Holten, tot die dag verenigingsmanager van LVV, werd bedankt. Zij gaat een andere functie beoefenen.

Kerstborrel Jaap Waverijn  Kerstborrel proost

Kerstborrel Salentijn.png