Logo

Kennisontbijt Pesten & Provocaties

Kennisontbijt Pesten & Provocaties

26 februari 2024

Op 8 april organiseert Mediation Amsterdam voor de negende keer een kennis- en netwerkbijeenkomst, rondom het thema “Sociale Veiligheid op de werkvloer” met de titel Pesten & Provocaties. 

Ook dit jaar is weer gekozen voor een actueel onderwerp waar je niet omheen kunt: pesten of gepest worden. De grens respecteren of erover gaan. En de keerzijde: het risico op een ‘cancelcultuur’. Thema’s die wij met o.a. een arbeidsrechtadvocaat, vertrouwenspersoon en mediator zullen bespreken om er vanuit verschillende perspectieven naar te kijken.

Mediation Amsterdam nodigt u als vertrouwenspersoon ook van harte uit om deel te nemen aan deze kennissessie op maandag 8 april van 10.00-12.00 in de VerbroederIJ, een creatieve, sociale en duurzame hotspot aan het IJ in Amsterdam Noord.

Let op: Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, aanmelden wel noodzakelijk. Er zijn maximaal 30 ontbijtjes beschikbaar.

Programma
Start om 10 uur met ontbijt en terwijl u geniet van uw broodje een paneldiscussie.
Om 10.45 wordt er opgedeeld in kleinere groepjes, om met elkaar verder te brainstormen over eigen casuïstiek en ieders’ ervaringen met vertrouwen verliezen en herstellen in de arbeidsrelatie. De ervaring is dat juist daar de mooiste gesprekken ontstaan, omdat de meesten van ons niet zo vaak in de gelegenheid zijn om kennis en ervaringen te delen met andere professionals. Zoals verzuimbegeleiders, arbeidsrechtadvocaten, een bedrijfsarts, mediator, vertrouwenspersoon of HR-deskundige.
Om 11.45 is de afronding met een rondje oogsten van inzichten en om 12.00 sluit de bijeenkomst.

Praktisch
Circa 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u een mail met bevestiging en aanvullende informatie.
 

Ontbijtje.png